fotografie       educatie       recent       Mieke       contact

publicatie Ontmoet je wijk

Van het Historisch Museum Arnhem kreeg ik de opdracht om bewoners van Arnhem te betrekken bij de invulling van een tentoonstelling over de stad. Via oproepen heb ik bewoners uit vier wijken gevraagd verhalen, films, foto’s en objecten over ontmoetingen uit het verleden en heden in te zenden. Zelf ben ik de vier wijken ingetrokken om bewoners te ontmoeten, te interviewen en te fotograferen. Met het verzamelde materiaal heb ik de tentoonstelling ‘Ontmoet je wijk’ gemaakt. Ook heb ik deze publicatie samengesteld waarin ontmoetingsverhalen uit het heden en verleden uit de vier wijken gebundeld zijn. Jaap Kroneman heeft om mijn verzoek de publicatie vormgegeven.

opdrachtgever

Historisch Museum Arnhem

 

educatie

Mieke Gresnigt
St. Janskerkstraat 86a
6822 EN Arnhem
+31 6 2717 5679
foto@miekegresnigt.com